Verzenden & betalen

Verzending & Verzendkosten

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Wanneer jouw bestelling is verstuurd ontvang je hier automatisch een mailtje over, in dit mailtje vindt je een track en trace code en kun je jouw bestelling volgen. 

De tabel hieronder geeft een indicatie van de verwachtte afleverdag indien er is besteld voor 16.30 uur, wij zijn afhankelijk van PostNL 98% van de bestelling wordt de volgende dag bezorgd. LET OP! De tabel hieronder is alleen geldig van Nederland en België.

Dag Wordt verstuurd op: Wordt afgeleverd op:
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag

Bestellingen naar Duitsland worden binnen 2 tot 3 dagen bij je afgeleverd. 

Al onze bestellingen worden verstuurd met PostNL, kleinere bestellingen zullen wij versturen per brievenbus post met track en trace code. Tijdens het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. Plaats je een bestelling boven de €100,- dan betaal je geen verzendkosten. 

Nederland
Brievenbus

€3,50

Pakket

€5,95

Belgie
Pakket

€8,95

Duitsland
Pakket

€9,95

Frankrijk
Pakket

€16,65

Luxemburg
Pakket

€12,50

Japan
Pakket

€22,-

Bestelling ophalen

Heb je een bestelling geplaatst en wil je deze ophalen, dan kan je je bestelling ophalen nadat je een mailtje hebt ontvangen met dat je bestelling klaarligt om te worden opgehaald. 

Je kunt je bestelling ophalen in ons magazijn, aan de Handelsweg 25 in Vlissingen.

Betalen

IDEAL
Kies je voor IDEAL dan kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent namelijk af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigenbank. Betalen met IDEAL kan je doen zonder je te registeren. IDEAL is gemakkelijk in gebruik, alle betaal gegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

Bancontact
Bancontact is het meest gebruikte betaalmiddel in België. Online betalen met Bancontact is veilig en snel!

 

Vooraf overmaken
Kies je ervoor om het bedrag vooraf over te maken, dan wordt jouw bestelling verstuurd wanneer het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Vaak duurt dit ongeveer een dag. 

 

PayPal
Paypal is Inmiddels een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd. Je kunt gemakkelijk betalen door het invoeren van je e-mail adres en wachtwoord. Wij brengen standaard €1,00 in rekening voor betalingen met Paypal. 

 

Klarna
Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 14 dagen.

De betaling via Klarna loopt buiten ons om, je ontvangt automatisch een factuur van Klarna die je dient te betalen.

 

KBC/CBC Betaalknop
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België.

 

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden.

Belfius Direct Net
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing.