Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bekijk of jouw vraag hier tussen staat

Waarom heb ik geen orderbevestiging ontvangen?
We versturen jou altijd zo snel mogelijk een mail. Controleer ook altijd even je SPAM, het kan soms gebeuren dat jouw orderbevestiging hierin terecht komt. Heb je na 30 minuten nog geen orderbevestiging ontvangen, neem dan even contact met ons op.
Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Bestelling geplaatst voor 16 uur worden de volgende dag verstuurd m.u.v. order die pre-order artikelen bevatten. Nadat we jouw bestelling hebben verstuurd ontvang je automatisch een mailtje met het track en trace nummer van jouw bestelling.
Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Nee, na het plaatsen van jouw bestelling kunnen we helaas geen wijzigen meer aanbrengen. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst gaan we namelijk direct aan de slag om je order in te pakken en klaar te maken voor verzending.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Nee, na het plaatsen van jouw bestelling is het niet mogelijk om deze te annuleren. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst gaan wij direct aan de slag met jouw order, we pakken deze in en deze gaat naar de vervoerder.
Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Kies uit IDeal, PayPal, Klarna, Bankoverschijving, Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, SOFORT Banking en Belfius Direct Net.
Waar kan ik de factuur van mijn bestelling vinden?
De factuur van jouw bestelling ontvang je per mail en kun je terug vinden binnen jouw account.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Is je bestelling niet helemaal zoals verwacht? Dat is jammer om te horen, maar geen enkel probleem deze kan je retourneren. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Waar moet ik mijn retour heensturen?
Je kunt jouw retour verzenden naar het volgende adres: Skandinavien t.a.v. afdeling retouren Handelsweg 25 4387PC Vlissingen
Kan ik artikelen ruilen?
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je een ander artikel, dan dien je jouw order te retourneren en het artikel zelf opnieuw te bestellen.
Wat kost het retourneren?
Wanneer je jouw order of een deel van jouw order retourneert zijn de koesteren voor het terugzenden voor eigen rekening.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Neem contact op