Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Indien mogelijk dien je de producten inclusief originele verpakkingen, labels en onbeschadigd te retourneren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren is eenvoudig, download indien mogelijk het retourformulier en vul deze in, op deze manier kunnen we jouw retourzending snel verwerken. Het is dus niet verplicht om een retourformulier mee te sturen. Stuur jouw retourzending op naar onderstaand adres:

Skandinavien
t.a.v. Afdeling Retouren
Klarinetweg 24G
4337RA Middelburg 

Na ontvangst van je retourzending zullen wij alle producten controleren, als alle producten op de juiste wijzen zijn geretourneerd dan zal het bedrag binnen 5 dagen worden teruggestort op je rekening.

De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.