Relatiegeschenken voor iedereen!

Wil je jouw relatie in het zonnetje zette of laten zien dat je tevreden bent met jullie samenwerking, Dan is een relatie geschenk dé ideale manier om dit te doen. Een geschenk geeft een blijk van waardering en zorgt onder andere voor vertrouwen en verbinding.

Wij bieden daarom voor bedrijven en organisaties stijlvolle én originele cadeau pakketten aan. Denk hierbij aan onder andere relatiegeschenken, kerstpakketten, bedank cadeautjes, welkom cadeautjes, jubileums én nog veel meer!

Relatie pakketten op maat

Skandinavien denkt graag met jou mee en creëert samen met jou mooie, persoonlijke relatiegeschenken. Zowel pakketten voor mannen als voor vrouwen of juist neutrale pakketten. Alles is volledig naar wens samen te stellen of het nu gaat om 5 of om 500 pakketten.

Voor iedere prijs

Relatie geschenken groot en klein, voor ieder bedrag. Je kunt al pakketten laten samen stellen vanaf €10,-. Samen gaan we opzoek naar het perfect geschenk passend bij het bedrag dat je hieraan wilt besteden.

Mooi verpakt

Natuurlijk wil je een relatie geschenk dat mooi is verpakt, ook dit nemen wij helemaal uit handen voor jou. Met zorg en aandacht wordt ieder relatie geschenk verpakt en verstuurd. 

 

Stuur een bericht

  Wij wilden onze werknemers een mooie Kerstboom kaars cadeau doen, samen met Anne heb ik hierover contact gehad en zij heeft ons uitstekend geholpen! Samen hebben we gekeken naar kleuren die mooi bij elkaar pasten én Anne heeft er voor gezorgd dat alle mooi verpakt was. Wij waren enorm tevreden en kunnen Skandinavien echt aanraden voor cadeautjes en relatie geschenken!

  Isa-Floor

  Voor nationale secretaresseda wilde wij een aantal leuke geschenkjes, hiervoor hebben wij contact opgenomen met Skandinavien. Wij ontvingen een mailtje met verschillende mogelijkheden (echtwaar genoeg keuze!) Uiteindelijk hebben voor een mooie geurkaars van Blomus gekozen en werden deze mooi ingepakt als cadeautje geleverd. 

  Manon

  Voor ons restaurant en terras waren wij opzoek naar vaasjes met droogbloemen, hiervoor hebben wij contact opgenomen met Anne van Skandinavien. Anne denkt echt met je mee en gaf ons verschillende opties, ze dacht echt aan alles! Na het maken van onze keuze werden de vaasjes met droogbloemen die op bestelling gemaakt moesten worden al binnen een week bij ons bezorgd. 

  Ben