Over Skandinavien

Over ons

Een kleine twee jaar geleden heb ik (Anne) Skandinavien opgericht. Ik ben gek op alles wat met interieur heeft te maken Zo vind ik het niet alleen leuk om de laatste woontrends in de gaten te houden, maar haal ik bovendien veel plezier uit het vinden van de mooiste woonaccessoires. Omdat de Scandinavische woonstijl mij erg aanspreekt, verkoop ik de leukste en mooiste woonaccessoires in deze subtiele stijl.     

Een leuk weetje Inmiddels bestaat de webshop nu zo’n twee jaar en de winkel ongeveer 1 jaar. Ik ben twee jaar geleden naast mijn vaste begonnen met de webshop, omdat het hebben van een eigen winkel toch echt wel iets is wat ik heel graag wilde heb ik de gok gekomen en vind je nu sinds een jaar dé te gekke winkel Skandinavien in Middelburg.

Voor ieder wat wils

Hoewel ik een specifieke stijl heb, vind ik het belangrijk dat iedereen kan slagen in de online shop en winkel. Daarom verkoop ik verschillende soorten woonaccessoires met een Scandinavische stijl. Waar je ook naar op zoek bent: bij Skandinavien vind je het perfecte accessoire om jouw huis nog stijlvoller en gezelliger te maken.

Juist omdat de Scandinavische stijl heel erg stijlvol en minimalistisch is kun je deze woonaccessoires stijlen en combineren in vrijwel ieder interieur.

Vragen? Neem gerust contact op!

Heb je een vraag, wil je iets weten over de items die ik verkoop? Neem dan contact met mij op. Ik zal er alles aan doen om jou te voorzien van de juiste informatie. Wil je graag advies of weet je niet zo goed welk accessoire je moet aanschaffen? Ik ga graag samen met jouw opzoek naar het juiste artikel voor in jouw interieur. Je kunt contact opnemen per mail of telefoon.