Over Skandinavien

Over ons
Mijn naam is Anne en ben 20 jaar, Skandinavien heb ik ongeveer een jaar geleden opgericht. Ik ben altijd al gek geweest op alles wat met interieur te maken heeft. Zo vind ik het niet alleen leuk om de laatste woontrends in de gaten te houden, maar haal ik bovendien veel plezier uit het vinden van de mooiste woonaccessoires. Omdat de Scandinavische woonstijl mij erg aanspreekt, verkoop ik de leukste en mooiste woonaccessoires in deze subtiele stijl.

Voor ieder wat wils
Hoewel ik een specifieke stijl heb, vind ik het belangrijk dat iedereen kan slagen in de online shop en winkel. Daarom verkoop ik verschillende soorten woonaccessoires met een Scandinavische stijl. Waar je ook naar op zoek bent: bij Skandinavien vind je het perfecte accessoire om jouw huis nog stijlvoller en gezelliger te maken.

Vragen? Neem gerust contact op!
Heb je vragen over mij, mijn webwinkel, winkel of een van de items die ik verkoop? Neem dan gerust contact met me op. Ik vind persoonlijk contact met mijn klanten erg belangrijk en zal je dan ook altijd helpen door jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. En wil je jouw interieur nog stijlvoller en gezelliger maken met een mooi woonaccessoire, maar weet je niet zo goed welk item je het beste kunt kopen? Dan kun je ook contact met mij opnemen. Ik help je graag het perfecte accessoire voor jouw interieur te vinden.