klachtenregeling

Ben je toch niet helemaal tevreden met hoe het gaat? Lees dan hier wat je kunt doen.

Allereerst vinden we het fijn dat je contact met ons opneemt, op deze manier kunnen we samen kijken of we eruit kunnen komen. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met je te hebben en een gepaste oplossing te zoeken waar we zelf als klant ook tevreden mee zouden zijn. 

  • We zullen zowel per mail als via de website open en eerlijk communiceren
  • Al onze bestellingen die op werkdagen voor 12 uur worden besteld worden dezelfde dag nog verstuurd, je hebt dus in de meeste gevallen je bestelling de volgende werkdag al in huis. Voor vertraging bij PostNL zijn wij niet verantwoordelijk.
  • Heb je klachten? Dat vinden we jammer, maar we waarderen het wanneer je hiervoor contact met ons opneemt. 
  • Klachten over onze diensten? Neem dan per mail contact met ons op via info@skandinavien. We vernemen graag van je hoe we je nog beter van dienst kunnen zijn. Leidt ons contact niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddelen via Stichting Webwinkelkeur. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.