De 5 interieur favorieten van @stylebynik123

Oktober woonmaand! @stylebynik123 selecteerde haar 5 favoriete interieur items van Skandinavien! Mooie items die deze koudere dagen echt perfect zijn om je interieur nóg gezelliger en knusser te maken. 

Wandklok cuckoo wit

Mijn nummer 1 interieur favoriet bij Skandinavien is toch echt wel de witte Cuckoo wandklok! Toen ik deze wandklok zag was ik opslag verliefd! Een koekoeksklok, maar dan in een modern jasje. Deze leukerd heb ik natuurlijk ook zelf al in huis hangen. En wat ik helemaal leuk vindt is dat het vogeltje ieder uur vrolijk fluitend naar buiten komt. (vanaf november weer leverbaar)

Kan pion beige medium

Mijn tweede favoriet is de beige kan pion. Ik heb echt een zwak voor servies én deze vind ik gewoon heel erg gaaf! Ik zou deze kan dus als accessoires op het aanrecht of de keukentafel neerzetten. Maar naast deze als kan neer te zetten, is deze kan ook perfect om te gebruiken als vaasje, gewoon voor een enkel los bloemetje bijvoorbeeld! P.S. Lees je verder tot het einde, daar hebben we nog een leuke winactie!

Kick eetkamerstoel Dean – wit

Als derde favoriet heb ik de té gekke eetkamerstoel Dean gekozen. De prachtige vorm, maar ook de kleur van deze eetkamer stoel passen perfect in mijn interieur. Ik zie ze al helemaal staan aan de keukentafel. Perfect toch? Vind je ook niet?

Kleed cuddle off white

Mijn vierde interieur favoriet van Skandinavien is dit heerlijk zachte kleed cuddle in de kleur off white. Er is niks lekkerder dan op de bank te kruipen met een kop thee en heerlijk zacht kleed. Deze leukerd zie ik binnenkort ook graag bij ons op de bank liggen!

Swirl dinerkaarsen goud

Mijn laatste favoriet zijn toch echt wel de goudkleurige swirl kaarsen! Deze leuke kaarsen zijn super hip én deze gouden kleurig is echt geweldig. Perfect voor de feestdagen. Deze fijne dinerkaarsen zorgen voor dé perfecte sfeer in mijn interieur.

Uitverkocht

Dinerkaarsen

Swirl dinerkaars Goud

8.00
-31%
Uitverkocht
-31%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.skandinavien.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 460 reviews.
× Kan ik je helpen?